text.skipToContent text.skipToNavigation

Kirjauduttuasi verkkokauppaan näet kaikkien myynnissä olevien tuotteidemme varastosaldot ja omat nettohintasi.

Tilaa tunnukset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa@wihuri.fi. Mainitsethan viestissä y-tunnuksesi.

ID: KOR036106C
MUU ID: 03.6106C

VEGA 2 CONNECT

Hinta (alv. 0 %)
84,90 €
(SVH.)

2000 LUMENIN VALAISIN 18 V/20 V AKUILLE


VEGA 2 CONNECT on kompakti ja kätevä LED-valaisin, joka on suunniteltu ammattikäyttäjille. Tehokkaat LEDit tuottavat hajavaloa ja miellyttävää, häikäisemätöntä, tasaista työvaloa, jossa on suuri hajonta ja joka sopii erinomaisesti maalaus- ja asennustöihin. Siinä on 2-tasoinen valoteho (50-100 %), joka mahdollistaa valon säätämisen työtehtävän mukaan.

VEGA 2 CONNECT on yhteensopiva METABO/CAS-akkujärjestelmän 18 V ja kaikkien muiden johtavien sähkötyökalumerkkien 18 V/20 V akkujen kanssa SCANGRIP CONNECTOR -liitännän avulla. Lisäksi SCANGRIP POWER SUPPLY -virtalähdettä voidaan käyttää suoraan antamaan verkkovirtaa valolle.

Kompakti valaisin, joka on todella monikäyttöinen
Valaisimessa on integroitu kantokahva ja jalusta kolmijalka-asennusta varten, minkä ansiosta valaisin on erittäin kätevä ja helppo sijoittaa sinne, missä sitä tarvitaan.

VEGA 2 CONNECT -valaisimen vankka kotelo on valmistettu erittäin iskunkestävästä muovista, joka sopii erinomaisesti työympäristöön. Se on myös vesitiivis (IP54). Koska LEDit eivät tuota lämpöä, valaisimen käytössä ei ole palovaaraa.

Miksi sinun kannattaa valita VEGA 2 CONNECT

  • Yhteensopiva METABO/CAS-akkujärjestelmän ja kaikkien muiden 18 V/20 V akkujen kanssa käyttämällä SCANGRIP CONNECTOR -liitintä.
  • Valmistettu erittäin iskunkestävästä muovimateriaalista
  • Kannettava kompaktin rakenteen ja alhaisen painon ansiosta
  • IP54-suojausluokka

EAN 5708997006771