text.skipToContent text.skipToNavigation

Kirjauduttuasi verkkokauppaan näet kaikkien myynnissä olevien tuotteidemme varastosaldot ja omat nettohintasi.

Tilaa tunnukset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa@wihuri.fi. Mainitsethan viestissä y-tunnuksesi.

ID: KOR035815
MUU ID: 03.5815

ROPE LIGHT - 25 M JOUSTAVA KÖYSIVALO

Hinta (alv. 0 %)
399,90 €
(SVH.)

LUOTETTAVA LED-VALONAUHA, JOKA TÄYTTÄÄ KAIKKI TURVALLISUUSVAATIMUKSET.

ROPE LIGHT on ainoa täysin laillinen valonauha markkinoilla, täydellinen rakennustyömaan valaistukseen ja sitä voidaan käyttää sekä suuntavalona että työvalona. 25 metrin pituudellaan ja erittäin korkealla 20000 lumenin valoteholla ROPE LIGHT tarjoaa optimaalisen valaistuksen ja maksimaalisen turvallisuuden työmaalla

ROPE LIGHT on ihanteellinen siellä, missä pitkä, joustava valokaapeli on käytännöllinen ja hyödyllinen, esimerkiksi silloin, kun valoa tarvitaan korjaustöissä säiliön, putken tai tunnelin sisällä tai pitkäaikaisen valaistuksen tarpeisiin esimerkiksi uudisrakennusten porraskäytävissä.

MAKSIMITURVALLISUUS
ROPE LIGHT toimii matalalla jännitteellä (48 V DC), mikä tarkoittaa, ettei ole sähköiskun vaaraa, vaikka nauha puristuisi tai katkeaisi vahingossa. Tämä erottaa valonauhan muista markkinoilla olevista valonauhoista, jotka käyttävät 230 V:n suoraa virtaa, ja johon liittyy tappavien sähköiskujen vaara.

Vain virtalähteen kautta toimivat valonauhat ovat laillisia. Valonauha on valmistettu lämpöä kestävästä silikonista, joka ei voi aiheuttaa paloa, ja se on täysin taipuisa, jopa äärimmäisessä -20 °C:n pakkasessa. IP65-luokituksella varustettu valonauha soveltuu kosteisiin työympäristöihin.

MIKSI SINUN PITÄISI VALITA SCANGRIP ROPE LIGHT?

  • Korkea suojausluokka (IP65), voidaan käyttää kosteissa ympäristöissä
  • Välkkymätön
  • Kestävä, taipuisa silikoni jopa -20 °C:ssa ja läpäissyt 650 °C:n hehkulangan testauksen – ei palovaaraa
  • EMC-sertifioitu - täyttää voimassa olevan lainsäädännön vaatimukset
  • Matala jännite (48 V DC) - ei hengenvaarallisen sähköiskun vaaraa
  • Lämpöä kestävä valonauha
  • Sisäänrakennettu virtalähde ylikuumenemissuojalla ja 1,5 metrin virtajohdolla

ROPE LIGHT toimitetaan iskunkestävällä rullalla, jossa on käytännöllinen kantokahva. Virtalähde on sisäänrakennettu kiinteällä 1,5 metrin liitäntäjohdolla, mikä tekee sen liittämisestä tavalliseen pistorasiaan helppoa.

Ylikuumenemisen välttämiseksi valoköysi on aina kelattava kokonaan irti rummusta ennen virran kytkemistä. Kätevää säilytystä varten virtajohto voidaan kietoa rummun ympärille valoköyden alle, kun sitä ei käytetä.

EAN 5708997358153

Mitat
Bruttopaino 4.9KG