text.skipToContent text.skipToNavigation

Kirjauduttuasi verkkokauppaan näet kaikkien myynnissä olevien tuotteidemme varastosaldot ja omat nettohintasi.

Tilaa tunnukset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa@wihuri.fi. Mainitsethan viestissä y-tunnuksesi.

ID: KOR036101C
MUU ID: 03.6101C

NOVA 4 CONNECT

Hinta (alv. 0 %)
189,90 €
(SVH.)

4000 LUMENIN ENERGIATEHOKAS COB LED-TYÖVALO 18 V/20 V AKKUPAKETEILLE


Voimakas ja kestävä NOVA 4 CONNECT käyttää uusinta COB LED -teknologiaa ja tarjoaa jopa 4000 lumenia, tehden siitä monipuolisen yleistyövalon vaativille ammattikäyttäjille.

NOVA 4 CONNECT on äärimmäisen kestävä akkukäyttöinen työvalo, joka on yhteensopiva METABO / CAS -akujärjestelmän 18 V kanssa sekä kaikkien muiden 18 V/20 V akkujen kanssa johtavilta sähkötyökalumerkeiltä, kuten Milwaukee, Dewalt, Makita jne., käyttäen SCANGRIP CONNECTORia. Lisäksi SCANGRIP POWER SUPPLYlla voi tarjota suoran virransyötön, mikä mahdollistaa rajattoman valon saatavuuden. NOVA 4 CONNECTilla on myös sisäinen varavirtalähde, joka varmistaa 2,5 ylimääräistä tuntia 400 lumenin valotehoa.


Käyttäjäystävällisen BLUETOOTH-valvonta-sovelluksen avulla saat poikkeuksellisen mahdollisuuden kytkeä päälle/pois ja hallita jopa neljää työvaloa mobiililaitteella. Sisäänrakennettu himmennystoiminto mahdollistaa valotehon säätämisen viiteen eri tasoon. Tämä ominaisuus säästää aikaa manuaalisesta toiminnasta ja lisää työtehokkuutta päivittäin. Se on suunniteltu näytöllä akun kapasiteetista ja lumenin tuotantotasosta, ja siinä on sisäänrakennettu virtapankki. NOVA 4 CONNECT on äärimmäisen kestävä ja vesitiivis (IP65). Muotoilu on elegantti, varustettu kantokahvalla ja jalalla joustavaa sijoittelua ja suoraa kiinnitystä SCANGRIP TRIPODia varten.

 

Miksi valita NOVA 4 CONNECT

  • Yhteensopiva METABO / CAS -akujärjestelmän ja kaikkien muiden valmistajien 18 V/20 V akkupakettien kanssa käyttäen SCANGRIP CONNECTORia
  • Äärimmäisen kestävä korkean IP:n (IP65) kanssa
  • Voimakas valaistus jopa 4000 lumeniin asti
  • Himmentimellä varustettu toiminto 5 vaiheessa
  • Sisäänrakennettu virtapankki
  • NOVA 4 CONNECTin muotoilu on ainutlaatuinen ja suojattu EU:n mallioikeudella RCD No 213346.

EAN 5708997006726